20231008_112951_MARATHON_EINDHOVEN_richardbrunsveld_082

DHL Supply Chain verlengt samenwerking met ASML Marathon Eindhoven

Logistiek dienstverlener DHL Supply Chain is na een succesvolle editie afgelopen jaar, ook bij de jubileumeditie aangehaakt als sponsor van de ASML Marathon Eindhoven. ’s Werelds grootste logistiek dienstverlener voor de zakelijke markt heeft onder andere vestigingen in Eindhoven. Door als partner betrokken te zijn bij het grootste tweedaagse sportevenement van Noord-Brabant, vergroot DHL Supply Chain haar zichtbaarheid in de regio.

Onderdeel van de samenwerking is het motiveren van een actieve levensstijl onder de medewerkers van DHL Supply Chain. Het aantal deelnemers vanuit DHL Supply Chain is ten opzichte van vorig jaar toegenomen. Zo’n 200 medewerkers gaan deelnemen aan het evenement op zondag 13 oktober. Daarnaast staan er meerdere teams vanuit DHL aan de start van de Business Estafette Marathon.

“De ASML Marathon Eindhoven is een prachtig sportief event. DHL wenst alle deelnemers alvast veel succes,  maar vooral ook veel plezier toe”

De 40ste editie van de ASML Marathon Eindhoven vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Op zaterdag staan de Marathon Eindhoven Urban Walk, ASML Your Marathon Challenge, Jumbo Mini Marathon (1,5 en 2,5 km) en City Run 5km op het programma. Op zondag 13 oktober worden de ASML Marathon, ASML Halve Marathon en RSM 1/4 Marathon georganiseerd. Traditioneel staan er diverse bedrijven aan de start bij de Business Runs en Business Estafette Marathon. Meer informatie en inschrijven kan via de website.

Deel dit bericht

Meer nieuws