ASML Your Marathon Challenge

Wil je net als een van de vele duizenden hardlopers ook eens finishen op de Vestdijk? Op zaterdag 12 oktober is het jouw kans om te mogen finishen onder de iconische finishboog van de Marathon Eindhoven op de Vestdijk. Wandel of hardloop voorafgaand aan het marathonweekend 41 km. Volbreng op zaterdag 12 oktober de laatste 1,195 km en voltooi hiermee jouw eigen marathon. Lees hieronder hoe je mee kunt doen aan de ASML Your Marathon Challenge. 

  • Tarief: € 3,50

Houd je bewogen kilometers bij

Speciaal voor deze editie van de ASML Your Marathon Challenge is er een stempelkaart ontwikkeld. Hier kun je iedere bewogen kilometer op afstrepen. Zo zie je precies hoe ver je bent met de uitdaging. Het gebruik van deze stempelkaart is niet verplicht. 

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

ASML Your Marathon Challenge

Hier vind je de parcourskaart van de ASML Your Marathon Challenge. Op zaterdag 12 oktober finish je op de Vestdijk onder dezelfde finishboog als waar een dag later tienduizenden hardlopers finishen. 

Wat moet je hiervoor doen?

Sluit je aan bij een van de deelnemende partners en wandel of hardloop in de periode voorafgaand aan de Marathon Eindhoven gezamenlijk 41 kilometer per persoon. De laatste 1,195 km zal je gezamenlijk met vele andere Noord-Brabanders bij de Marathon Eindhoven afleggen om zo jouw Marathon Challenge te voltooien. 

Hoe en wanneer je de 41 km bij elkaar verzamelt is helemaal aan jou en jouw team. Doe dit gezamenlijk tijdens de trainingen bij een van de samenwerkende partijen of zelf tijdens je dagelijkse bezigheden. Ga bijvoorbeeld wandelend naar de supermarkt in plaats van met de auto. 

Om deel te nemen kan je je aanmelden bij één van de samenwerkende partners Zij zullen je ondersteunen en motiveren om in beweging te komen en te blijven en zorgen ervoor dat jullie mee kunnen lopen op zaterdag 12 oktober.

Dit jaar kan je jezelf ook individueel inschrijven. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden bij een van de samenwerkende partners, aanmelden gaat via het inschrijfformulier.

WAT DOET DE PARTNER EN BIJ WIE KUN JE JE AANMELDEN?

  • Zorgen voor een vast beweegmoment in de week of eens per twee weken
  • Zijn voor jou aanspreekpunt bij vragen en zorgen dat jij gemotiveerd blijft
  • Monitoren of je met regelmaat in beweging bent
  • Zorgen voor de teamaanmelding voor ASML Your Marathon Challenge
  • Ontvangen de startnummers en zorgen dat jij je startnummer krijgt

 

Ga jij dit jaar de uitdaging aan en zien wij jou samen met jouw mede Noord-Brabanders finishen op de Vestdijk? Op de finish word je onthaalt met een mooie medaille.