Business runs

ASML Marathon Eindhoven is al jaren het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Tijdens de Marathon Eindhoven kunnen bedrijven een sportieve topprestatie neerzetten door deelname aan de Business Runs. Deelname aan de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie.

Ren tegen Kanker
Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via de ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina. Of schrijf je in via KWF. Haal je, voor de deadline, 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt en als je via KWF bent ingeschreven zelfs met een gratis ticket. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de ASML Marathon Eindhoven.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Business estafette marathon

42,195 KM met 4 personen

Loop met een team van 4 personen samen de marathonafstand. Iedere deelnemer loopt 10,55km. Op de wisselpunten op het parcours lossen de deelnemers elkaar af en geven jullie het wisselitem door. Er is busvervoer naar de wisselpunten.

 • Start: € 390 excl. btw

  t/m 1 juli

 • Sprint € 410 excl. btw

  t/m 1 september

 • Finish € 430 excl. btw

  Vanaf 2 september

Business run halve marathon

21,1 KM

Loop samen met je collega’s een halve marathon. Voor en na de race ben je welkom in de Business Lounge. Jullie starten samen met de reguliere deelnemers in één van de startwaves.  Een business team bestaat uit 5 personen.

uitverkocht

Business 1/4 Marathon

10,55 KM

Loop samen met je collega’s de 1/4 Marathon van 10,55 km. Voor en na de race ben je welkom in de Business Lounge. Jullie starten samen met de reguliere deelnemers. Een business team bestaat uit 5 personen.

 • Start: € 390 excl. btw

  t/m 1 juli

 • Sprint € 410 excl. btw

  t/m 1 september

 • Finish € 430 excl. btw

  vanaf 2 september

Ren tegen kanker

Ren tegen kanker en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Schrijf je in bij ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina aan bij KWF. Er is geen minimum aan sponsorgeld, elke euro telt! Haal je meer dan 500 euro op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt.