City Run

ASML Marathon Eindhoven is al jaren het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. De warming-up en start van de City Run zijn jaarlijks één groot feest. De route loopt dwars door het centrum van Eindhoven!

De City Run is dit jaar op zaterdag 12 oktober. Iedereen vanaf 8 jaar kan meedoen.

Ren tegen Kanker
Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via de ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina. Of schrijf je in via KWF. Haal je, voor de deadline, 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt en als je via KWF bent ingeschreven zelfs met een gratis ticket. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de ASML Marathon Eindhoven.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Parcours City Run

De City Run heeft een prachtig parcours door Eindhoven. Ga jij de uitdaging aan en ren jij mee op zaterdag 12 oktober? Het feest begint al bij de warming-up op de Parklaan en gaat door tot de finish (en nog lang daarna). Trap samen met duizenden andere lopers het marathonweekend af met de City Run.

limited edition running shirt

Voor de ASML Marathon Eindhoven is een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen. 

Shirt van 2023

Ren tegen kanker

Ren tegen kanker en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Schrijf je in bij ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina aan bij KWF. Er is geen minimum aan sponsorgeld, elke euro telt! Haal je meer dan 500 euro op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt.