ASML Marathon Eindhoven - marathon1

Marathonafstand uitverkocht met recordaantal inschrijvingen

Amper een maand na de opening van de inschrijvingen zijn alle beschikbare startbewijzen voor de marathonafstand van de ASML Marathon Eindhoven uitverkocht. Er worden in totaal 6000 marathonlopers verwacht in de Lichtstad op zondag 13 oktober, een verdubbeling ten opzichte van 2023. De marathonafstand trok nog niet eerder zoveel deelnemers naar Eindhoven, afgelopen editie stonden er 3000 marathonlopers ingeschreven.

Inschrijven voor de overige onderdelen in het marathonweekend is nog mogelijk. Ook hiervoor geldt dat het aantal startnummers beperkt is. De ASML Halve Marathon is ook uitverkocht. Voor beide afstanden kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Wil je dit najaar nog een marathon lopen? Dan raden we de najaarsmarathons georganiseerd door Golazo in België aan: Athora Great Bruges Marathon (6 oktober in Brugge), Antwerp Marathon (20 oktober in Antwerpen) of Brussels Airport Marathon (3 november in Brussel). Belgische deelnemers met een wedstrijdlicentie van de Belgische Atletiekfederatie kunnen zich nog inschrijven voor het Belgisch Kampioenschap Marathon in Eindhoven.

Deel dit bericht

Meer nieuws