Nieuws

Marathonafstand uitverkocht met recordaantal inschrijvingen

Amper een maand na de opening van de inschrijvingen zijn alle beschikbare startbewijzen voor de marathonafstand van de ASML Marathon Eindhoven uitverkocht. Er worden in totaal 6000 marathonlopers verwacht in de Lichtstad op zondag 13 oktober, een verdubbeling ten opzichte van 2023. De marathonafstand trok nog niet eerder zoveel deelnemers

Brabantse evenementensector geeft energie aan groene koers 

Dankzij de grasvelden van het Autotron in Rosmalen kleurt Libéma Open al behoorlijk groen. Maar het kan altijd nog een tikje groener (lees: duurzamer). Aangevoerd door BrabantSport en More2Win geeft Libéma Open samen met ASML Marathon Eindhoven en Grote Prijs Adrie van der Poel het startsein aan de pilot ‘duurzame

DHL Supply Chain verlengt samenwerking met ASML Marathon Eindhoven

Logistiek dienstverlener DHL Supply Chain is na een succesvolle editie afgelopen jaar, ook bij de jubileumeditie aangehaakt als sponsor van de ASML Marathon Eindhoven. ’s Werelds grootste logistiek dienstverlener voor de zakelijke markt heeft onder andere vestigingen in Eindhoven. Door als partner betrokken te zijn bij het grootste tweedaagse sportevenement

Marathonafstand ASML Marathon Eindhoven voor 75% uitverkocht

(0)40ste editie op 12 en 13 oktober rekent nu al op recordaantal deelnemers In de eerste maand waarin het mogelijk is om je in te schrijven voor de ASML Marathon Eindhoven hebben duizenden hardlopers zich al verzekerd  van een startplek. Met name de marathonafstand is enorm populair, 75% van de

RSM naamgever kwart marathon bij jubileumeditie ASML Marathon Eindhoven

RSM, een vooraanstaande adviseur op het gebied van assurance, tax en consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven, kondigt met trots aan dat zij haar samenwerking met de ASML Marathon Eindhoven naar een hoger niveau tilt. Na het succes van vorig jaar als naamgever van de City Run, zal RSM minimaal