Jumbo Mini Marathon

ASML Marathon Eindhoven is al jaren het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant. Tijdens de Jumbo Mini Marathon zijn er twee afstanden. De 1,5 KM en de 2,5 KM tijdens dit fantastische onderdeel kunnen de allerjongste sportievelingen ook meedoen. Loop met vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, teamgenootjes, ouders of grootouders en duizenden andere kinderen dwars door het centrum van Eindhoven. 

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Jumbo Mini Marathon

1,5 / 2,5 KM

Jumbo Mini Marathon

Op zaterdag 12 oktober staat de Jumbo Mini Marathon op het programma. Al jaren is de Jumbo Mini Marathon een zeer populair onderdeel omdat ook de jongste sportievelingen deel kunnen nemen aan dit onderdeel. Dit jaar bestaat de Jumbo Mini Marathon uit twee afstanden. Een 1,5 én 2,5 KM. 

Ren tegen kanker

Ren tegen kanker en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Schrijf je in bij ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina aan bij KWF. Er is geen minimum aan sponsorgeld, elke euro telt! Haal je meer dan 500 euro op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt.