Atletenhotel Pullman Eindhoven Cocagne

Neemt u zelf deel aan een van de Marathon activiteiten of komt u iemand aanmoedigen? U bent meer dan welkom in het Official Marathon hotel.

  • Boek het arrangement vanaf EUR 124,50 per persoon. Kamerprijs is inclusief pasta party en uitgebreid ontbijtbuffet maar exclusief toeristenbelasting p.p.p.n.
  • Met de mogelijkheid om uw kamer tot 16.00 te verlengen op zondag 13 oktober (toeslag)

Stuur uw verzoek naar de afdeling reserveringen via reservations.pullmaneindhoven@accor.com o.v.v. Marathon Sportarrangement 2024.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in het weekend van 12 + 13 oktober 2024.

Op naar een mooi sportief resultaat!

THE PULLMAN-EXPERIENCE: "THE PLACE TO MEET AND SOCIALIZE"

Pullman Eindhoven Cocagne is het vier sterren Superior hotel gelegen in het hart van Eindhoven, op loopafstand van het Centraal Station en de markt. Elegantie en moderniteit gaan hier hand in hand. De hotelkamers zijn o.a. voorzien van een bad/douche combinatie of een regen douch, een (lege) minibar, smart-tv met Chromecast voor IOS & Android en een Espressoapparaat. Pullman Eindhoven Cocagne is voorzien van een uitgebreide Fit and Spa lounge. Hier kunnen gasten gebruik maken van de uitmuntende faciliteiten voor een work-out, een verfrissende duik in het zwembad of een relaxmomentje in de sauna. Voor een lekker drankje of heerlijk maaltijd nodigen we u uit in restaurant en bar Vestdijk47.

Home away from home. De naam Cocagne herinnert aan het “land van Kokanje” waarover het gerucht ging dat het een paradijs was of Luilekkerland. Het laat zich dan ook vermoeden dat de gasten van dit hotel zich nergens zorgen over hoeven te maken. En zo is het precies bij de Pullman Eindhoven Cocagne een in-style upscale hotel, waar gasten worden verzorgd en ontzorgt en waar werk en plezier worden samengebracht in een internationale, Cosmopolitan sfeer.