LDDK-20231008-0020

Ideale weersomstandigheden tijdens het ASML Marathon Eindhoven weekend!

Update 11 oktober:

De weersvoorspelling voor aankomend weekend ziet er uitstekend uit! Perfect hardloopweer tijdens het weekend van de ASML Marathon Eindhoven, zowel voor de deelnemers als voor de toeschouwers.

Op zaterdag zijn de omstandigheden zonnig en droog. De dag begint fris met zo’n 5 graden om 8 uur, maar de temperatuur loopt op tot 13 graden rond 15 uur. Er staat een zwakke wind, waardoor het een heerlijke dag is om buiten actief bezig te zijn.

Op zondag, de grote dag van onder andere de ASML Marathon & ASML Halve Marathon Eindhoven, krijgen we te maken met een mix van zon en bewolking. In de vroege ochtend kan er nog een bui vallen, maar tegen het einde van de ochtend klaart het op en blijft het de rest van de dag droog. Om 9 uur begint de dag met een temperatuur van ongeveer 9 graden, ideaal voor de eerste kilometers! Rond half 12, tijdens de start van de ASML Halve Marathon loopt de temperatuur op naar 13 graden, en bereikt vanaf 14 uur een aangename temperatuur van 14 graden. Er staat in de ochtend een windkracht 4/5, je kan te maken krijgen met tegenwind.
De omstandigheden zijn super voor een mooi marathonweekend.

Kortom, het belooft een gunstige dag te worden voor de ASML Marathon Eindhoven, met aangename temperaturen: perfecte omstandigheden voor een geweldige race!

Bron: Ed Aldus

Deel dit bericht

Meer nieuws