20231007_131725_DanielSylla_Urban Walk Eindhoven 2023_7368

Wandelen door Eindhoven tijdens de Marathon Eindhoven Urban Walk

Op zaterdag 12 oktober is het weer tijd om massaal te wandelen door het bruisende Eindhoven tijdens de Marathon Eindhoven Urban Walk. Dit jaar hebben deelnemers de kans om langs én door de meest bijzondere highlights van de stad te lopen. Met een keuze uit een route van 10 km of 15 km ontdek je de unieke locaties die Eindhoven te bieden heeft. Bij de stempelposten krijg je een lekkere versnapering en op de route kun je genieten van entertainment en muziek.

De route begint bij de TU Eindhoven, een inspirerende plek die de toon zet voor een dag vol ontdekking. De route leidt je langs het Philips Stadion, een must-see als je door Eindhoven wandelt. Daarnaast kom je langs het Van Abbemuseum, waar je kunt genieten van hedendaagse kunst. Terwijl je wandelt, kun je een bezoek brengen aan Karaoke Bar Ameezing, waar je de grootste hits kunt meezingen en je zangtalent kunt laten horen.

Op de 15 km route krijg je de kans om nog meer bijzondere plekken van Eindhoven te ontdekken. Zo loop je door het Parktheater, een dynamisch en innovatief theater aan de rand van het prachtige Stadswandelpark. De route voert je verder door de groene Genneper Parken, een oase van rust midden in de stad. Daarnaast reis je terug in de tijd met een bezoek aan het Prehistorisch Dorp, waar de historische omgeving je meeneemt naar vervlogen tijden.

En dat is nog niet alles; er zijn nog veel meer superleuke locaties te ontdekken tijdens je wandeling door de stad!

De finish van de Urban Walk vindt plaats op de iconische Vestdijk, het belooft een echt wandelfeest te worden! Daarnaast ontvangen alle deelnemers bij de finish een unieke wandelpin als aandenken aan deze wandelervaring. Dit evenement is perfect voor de wandelliefhebber die van een combinatie van sport, cultuur en plezier houdt. Mis het niet en ontdek de schoonheid van Eindhoven op een geheel nieuwe manier!

Deel dit bericht

Meer nieuws

Chat openen
Hallo, hoe kunnen we je helpen?