jubileumeditie - loop mee met de (0)40ste editie

Days
Hours
Minutes
Seconds

ASML Marathon Eindhoven

Zaterdag 12 & zondag 13 oktober 2024

Traditiegetrouw vindt de ASML Marathon Eindhoven plaats in het tweede weekend van oktober. Het grootste tweedaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant geniet internationale allure en is een fantastisch evenement voor jong en oud. De (0)40ste jubileumeditie belooft wederom een groot feest te worden!

De ASML Marathon Eindhoven is meer dan een sportevenement alleen, het is #onzetrots. De ASML Marathon Eindhoven staat voor verbinding, innovatie en is een loopfeest voor en door de stad, waarbij meer dan 30.000 lopers in beweging komen en ruim 200.000 enthousiaste toeschouwers je naar de finish op de bruisende Vestdijk dragen. Een ervaring om nooit te vergeten! 

Nieuws

REN TEGEN KANKER

JOUW RACE MAAKT HET VERSCHIL!​

1 op de 2 mensen in Nederland krijgt ooit de diagnose kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. KWF Kankerbestrijding zet zich in voor al deze Nederlanders. Help je mee?

Start je actie
Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via ASML Marathon Eindhoven en maak een actiepagina. Daarmee is om donaties vragen makkelijker dan je denkt. Iedere euro die jij ophaalt draagt bij aan baanbrekend kankeronderzoek.

En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. KWF helpt jou bij het ophalen van zoveel mogelijk donaties met handige tips & tricks.